Over On Stage

Musicalvereniging On Stage is in 1999 opgericht. In 2015 hebben we dan ook ons 15-jarig jubileum gevierd!

On Stage heeft zichzelf ten doel gesteld om jonge mensen de kans te bieden zich verder te ontwikkelen op het gebied van zang, dans en drama. Er wordt met een professioneel creatief team gewerkt aan deze drie disciplines. Elk jaar worden er weer audities gehouden, waardoor de cast wisselt.

De eerste musical, Another Chorus Line, werd in 2000 opgevoerd. Sindsdien zijn er vele producties op de Brabantse planken gebracht. Wat On Stage uniek maakt is het enthousiasme waarmee elke productie wordt aangepakt. Ieder castlid neemt deel in een commissie, die verantwoordelijk is voor een bepaald aspect van de productie. Denk hierbij aan decor, kleding, maar bijvoorbeeld ook sponsoring. Zo spelen zij uiteindelijk in een productie die zij zelf mede georganiseerd hebben. Daarnaast wordt er ook altijd gezocht naar een bijzondere locatie, waar On Stage met volledig zelf gebouwde decors een unieke productie neer kan zetten.

Je kan ons tegenkomen tijdens verschillende culturele evenementen in Tilburg, zoals de Cultuurnacht, Nachtuniversiteit, Musical Sing-A-Long, en Week van de Amateurkunst. Ook organiseren we eigen evenementen zoals de On Stage Open Mic Night.

Onze creatives

 • Carla Lagarde - de Waal | Artistieke Leiding

  Carla heeft de opleiding MusicAllFactory gedaan van het Factorium Tilburg. Daarnaast heeft ze de gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht en aan het Fontys Conservatorium te Tilburg (Docent Muziek / Lichte muziek zang / Muziektheater). Carla is al zo'n 15 jaar werkzaam binnen de amateurkunst in Tilburg als Muzikaal- en Artistiek leider bij diverse musicalverenigingen. Ze is verantwoordelijk voor zeer veel musicalproducties die de afgelopen jaren in Tilburg te zien zijn geweest in verschillende theaters en locaties te Tilburg. Naast haar drukke carrière op musical- en theatergebied is Carla al jaren in vaste dienst op het Beatrix College te Tilburg als muziek- en kunstdocent.

   
  Geertje Hochstenbach | Regie & Choreografie

  Geertje is afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie richting Show-/Musicaltheater waarna zij ook haar diploma behaalde aan de MusicAllFactory. In de jaren die volgde was zij te zien in diverse (musical)producties. Naast het uitvoerende theatervak, bleef haar interesse ook steeds uitgaan naar de makers- en docerende kant van het theater en werkte zij op freelance basis als veelzijdig theatermaker voor diverse (amateur)gezelschappen. Vorig jaar ronde zij de opleiding Docent Theater/Regisseur aan de Fontys Academie voor Theater af. Zij is momenteel als freelance docent verbonden aan Fontys Hogeschool voor de kunsten, coördineert, doceert en regisseert de MusicAllFactory Jongeren en staat als theaterdocent voor de klas binnen het Reeshofcollege.

   
 • Het bestuur 
  Ingrid Weterings     | Voorzitter / secretaris
  Rob Brouwers | Penningmeester
  Sanne Bogaert | PR

   

   

   

   
   

Contact

Musicalstichting On Stage
Repetitielocatie: Monopole Tilburg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk de foto's

De afgelopen jaren heeft On Stage tal van producties gespeeld. Op onze site vind je een overzicht van deze producties met foto's en recensie!

 

Bekijk het fotoboek

Word Vriend

Draag je On Stage een warm hart toe? Lees hier hoe je Vriend van On Stage kan worden!

 

Lees meer

S5 Box