Musical Sing A Long

In maart 2015 vierde On Stage haar 15-jarig bestaan met een Musical Sing A Long!

Voor dit éénmalige concert zijn 50 oud-deelnemers opgetrommeld om gezamenlijk bijna alle producties de revue te laten passeren die On Stage de afgelopen 15 jaar heeft uitgevoerd. Het meezingspektakel presenteerde een selectie van de grootste musicalhits, meeslepende ballads, imposante koorstukken en komische songs uit het 15-jarig repertoire.

De verschillende producties zijn gepresenteerd in medleyvorm, waarin de belangrijkste hoogtepunten zijn uitgelicht. Om deze Musical Sing A Long tot een succes te maken lag de artistieke leiding in handen van Carla de Waal. Daarin werd zij bijgestaan door diverse creatieve theatermakers die de afgelopen jaren bijgedragen hebben aan de successen van On Stage. De regie en choreografie van de blokken zijn vormgegeven door Ariste Alosery,, Jozan van Balkom, Geertje Hochstenbach, Zjon Smaal en Linda Verstraten. Samen met de cast zorgde dit artistieke team voor een avond vol diversiteit en verrassingen!

De Musical Sing A Long was op 14 maart 2015 in het MIDI Theater te zien.

 

Contact

Musicalstichting On Stage
Repetitielocatie: Monopole Tilburg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk de foto's

De afgelopen jaren heeft On Stage tal van producties gespeeld. Op onze site vind je een overzicht van deze producties met foto's en recensie!

 

Bekijk het fotoboek

Word Vriend

Draag je On Stage een warm hart toe? Lees hier hoe je Vriend van On Stage kan worden!

 

Lees meer

S5 Box