Meld je aan

Voor het Makerslab worden geen audities afgenomen.

Heb je eerder meegedaan aan een productie van On Stage, dan vragen we je om een beschrijving in te dienen van datgene wat jij in het Makerslab zou willen doen. Het kan zo zijn dat we je uitnodigen voor een gesprek ter verduidelijking van je wensen en ideeën.

Ben je niet bekend bij On Stage, dan kan je jezelf uiteraard ook inschrijven. We vragen je dan om een videofragment in te sturen waarop jij te zien bent als zanger, acteur en/of danser. Daarnaast geef je een beschrijving van datgene wat jij als ‘maker’ zou willen ontdekken, ontplooien en ontwikkelen. Indien jouw ervaring en wensen passen bij het Makerslab dan zal je uitgenodigd worden voor een gesprek.

Let op: de ‘beschrijving’ van jouw idee / wens hoeft nog niet concreet te zijn! Er is alle ruimte om jouw gedachten concreet te krijgen tijdens de eerste weken van het Makerslab. Zie de beschrijving als een eerste ‘brainstorm op papier’.

Inschrijven kan tot zondag 17 februari. Eventuele gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagavond 19 februari. Hou deze avond dus vrij!

Aanmelden

Contact

Musicalstichting On Stage
Repetitielocatie: Monopole Tilburg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stinzenlaan Zuid 242
3621 TJ Breukelen

Bekijk de foto's

De afgelopen jaren heeft On Stage tal van producties gespeeld. Op onze site vind je een overzicht van deze producties met foto's en recensie!

 

Bekijk het fotoboek

Word Vriend

Draag je On Stage een warm hart toe? Lees hier hoe je Vriend van On Stage kan worden!

 

Lees meer

S5 Box