Het Makerslab

Zit jij vol met theatrale en muzikale ideeën en zou je onder professionele begeleiding deze ideeën vorm willen geven? Dan is het On Stage Makerslab wellicht iets voor jou!

In het Makerslab kun je terecht om al jouw ideeën vorm te geven. Je onderzoekt en werkt aan zelf ingebracht materiaal. En je kunt dat zowel doen als solist, duo of groep. We gaan op zoek naar jouw persoonlijke stijl en repeteren zowel individueel als in een groep. Het On Stage Makerslab speelt in op jouw behoeften. Samen met de andere makers creëren we één voorstelling.

Geertje Hochstenbach en Carla Lagarde-de Waal, vaste On Stage-creatives, zullen het makers-proces begeleiden. Ze passen hun jarenlange ervaring in het maken van muzikale theaterproducties toe om jou als ‘maker’ en ‘uitvoerder’ een podium te geven. Dit is dus je kans om die lang gekoesterde theatrale wens eindelijk vorm te gaan geven. Hier kan jij proeven van een andere ‘stijl’, je laten inspireren door je medemakers en voelen hoe het is om zelf aan het roer van een eigen productieproces te staan. On Stage biedt jou de komende periode een mogelijkheid om jezelf als performer te ontwikkelen in de ruimste zin van het woord.

En het mooie is dat we dit met elkaar doen! Je ‘maakt’ zelf maar speelt, zingt en danst ook in het Makerslab van anderen.

Waar en wanneer?

Het Makerslab zal iedere dinsdagavond plaatsvinden van 19.30 – 22.00 uur.
Locatie: Monopole, Tilburg

De eerste bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 26 februari. Naast de reguliere makersavonden op de dinsdag zullen er een aantal makersdagen plaatsvinden op 31 maart, 12 mei, 9 juni en 1 september, van 10.00 – 17.00 uur.

De voorstelling die tijdens het Makerslab gecreëerd gaat worden zal uitgevoerd worden in het weekend van 5 t/m 8 september 2019. Locatie in overleg met de makers!

De deelnamekosten bedragen €200,-.

Meld je aan voor het Makerslab

Contact

Musicalstichting On Stage
Repetitielocatie: Monopole Tilburg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stinzenlaan Zuid 242
3621 TJ Breukelen

Bekijk de foto's

De afgelopen jaren heeft On Stage tal van producties gespeeld. Op onze site vind je een overzicht van deze producties met foto's en recensie!

 

Bekijk het fotoboek

Word Vriend

Draag je On Stage een warm hart toe? Lees hier hoe je Vriend van On Stage kan worden!

 

Lees meer

S5 Box