Jekyll & Hyde

Vol trots bracht On Stage dit jaar de bijzondere musicalproductie Jekyll & Hyde op de planken. Een echte klassieker naar het beroemde verhaal van Robert Louis Stevenson, prachtig op muziek gezet door Leslie Bricusse (tekst) en Frank Wildhorn (compositie).

In de lente van 1888 start de briljante wetenschapper Dr. Henry Jekyll in Londen met een zeer gevaarlijk en experimenteel onderzoek. Hij is er van overtuigd geraakt dat hij door het toedienen van een door hemzelf ontwikkelde scheikundige stof, het kwade en het goede in de mens kan scheiden. Zijn controversiële plannen zorgen voor flinke opschudding en grote weerstand binnen de raad van bestuur van St. Jude’s Hospital. Het bestuur zegt de plannen van Dr. Jekyll  te zien als een grote bedreiging voor de samenleving, maar in werkelijkheid zijn zij als de dood hun eigen verheven positie van luxe en welzijn hierdoor te verliezen.

Gedreven door het absolute geloof dat hij de wereld zal verbeteren en gesterkt door het vertrouwen in de liefde, besluit Jekyll zijn experiment toch voort te zetten en zichzelf te gebruiken als proefpersoon. Met alle gevolgen van dien. Vanaf dat moment zijn de nachtelijke straten van Londen het domein van de excentrieke en moordlustige Edward Hyde en vormen zij het decor voor de meest gruwelijke gebeurtenissen. Geen inwoner voelt zich nog veilig maar het zijn vooral de dagelijkse, hypocriete bestuurders van Londen die moeten vrezen voor hun leven.

Jekyll & Hyde, de duistere en spannende musicalthriller over de worsteling tussen goed en kwaad, over de liefde en de lust, werd verteld en gezongen door 37 geweldige spelers op een evenzo spannende en prachtige locatie: de Koepelhal in Tilburg.

 

Bekijk de foto's Lees de recensieBekijk de trailer

 

Contact

Musicalstichting On Stage
Repetitielocatie: Monopole Tilburg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk de foto's

De afgelopen jaren heeft On Stage tal van producties gespeeld. Op onze site vind je een overzicht van deze producties met foto's en recensie!

 

Bekijk het fotoboek

Word Vriend

Draag je On Stage een warm hart toe? Lees hier hoe je Vriend van On Stage kan worden!

 

Lees meer

S5 Box