Ik wil je, jij bent het, verander (nu)!

De 14-koppige cast van de kleine productie van On Stage bracht u dit jaar de hilarische voorstelling Ik wil je, jij bent het, verander (nu)!. Deze muziektheatervoorstelling is een humoristische zoektocht naar de ware liefde.

Het is een eerbetoon aan alle eerste afspraakjes, de zeer gewillige schoonfamilies, de onvermijdelijke bruiloften en de lol van het krijgen van kinderen, niets wordt hierin gespaard of overgeslagen! In korte scènes en liedjes komt u in rap tempo in aanraking met alle waarheden en mythes van de woelige wereld die 'relatie' heet.

De cast bestaat uit 7 vrouwelijke spelers en 7 mannelijke spelers. Samen speelden zij eind maart/begin april deze muziektheater voorstelling spelen in Theater Kunstbalie. De artistieke en muzikale leiding was in handen van Carla de Waal en de regie en choreografie werd verzorgd door Geertje Hochstenbach. Sanne Bogaert nam ook een deel van de choreografie voor haar rekening.

Ik wil je, jij bent het, verander (nu)! werd gespeeld op:

  • Donderdag 31 maart 2011
  • Vrijdag 1 april 2011
  • Zaterdag 2 april 2011

 

Bekijk de foto'sBekijk de trailer

 

Contact

Musicalstichting On Stage
Repetitielocatie: Monopole Tilburg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk de foto's

De afgelopen jaren heeft On Stage tal van producties gespeeld. Op onze site vind je een overzicht van deze producties met foto's en recensie!

 

Bekijk het fotoboek

Word Vriend

Draag je On Stage een warm hart toe? Lees hier hoe je Vriend van On Stage kan worden!

 

Lees meer

S5 Box