De Familie Addams

In 2008 namen we u mee naar het perfecte dorpje Bloemhaven, een prachtig pittoresk dorpje. Op het grote, donkere herenhuis dat aan de rand van het dorp bij de begraafplaats staat na dan…

In dit huis vinden we de familie Addams. Deze excentrieke en macabere familie is een doorn in het oog van de gemeenschap van Bloemhaven, dat een schoolvoorbeeld is van de Amerikaanse suburbs . Alles en iedereen moet hier zo perfect en vooral zo normaal mogelijk zijn. Toch heeft deze voor het oog zo volmaakte gemeente ook haar mindere kanten: roddel en achterklap horen bij de dagelijkse gang van zaken en binnen de gemeente worden vuile spelletjes gespeeld. Als de nog altijd innig verliefde Morticia en Gomez Addams op zoek gaan naar een nanny voor hun drie kinderen Wednesday, Pugsley en Pubert, slaat de vonk tussen kinderjuf Debbie en oom Fester direct over. Maar is deze vrouw werkelijk wie zij pretendeert te zijn of zit er meer achter haar plotselinge belangstelling voor de sociaal minder begaafde Fester?

 

Bekijk de foto's 

 

Contact

Musicalstichting On Stage
Repetitielocatie: Monopole Tilburg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk de foto's

De afgelopen jaren heeft On Stage tal van producties gespeeld. Op onze site vind je een overzicht van deze producties met foto's en recensie!

 

Bekijk het fotoboek

Word Vriend

Draag je On Stage een warm hart toe? Lees hier hoe je Vriend van On Stage kan worden!

 

Lees meer

S5 Box