Bad Girls: The Musical

Bad Girls: The Musical is een rauwe maar ook ontroerende en grappige voorstelling die zich afspeelt in een vrouwengevangenis.

De musical vertelt het verhaal van de idealistische nieuwe leidinggevende Helen Stewart en haar worsteling met de gevestigde oude garde, hoofdbewaarder Jim Fenner en zijn sidekick Sylvia Hollamby. De situatie van Helen wordt nog gecompliceerder wanneer zij verliefd wordt op de charismatische gevangene Nikki Wade. De tragische dood van Rachel Hicks, waarbij Jim Fenner betrokken is, leidt tot een fel protest van de vrouwelijke gevangenen waarin de twee geliefden Helen en Nikki haaks tegenover elkaar komen te staan. Onder deze gevangenen bevinden zich onder andere ook Shell Dockley, Denny Blood, Crystal Gordon, Noreen Biggs, de twee Julies en Yvonne Atkins. Ieder van hen zit een straf uit om de meest uiteenlopende delichten en drukt daarmee haar eigen stempel op de verhaallijn. Wanneer het duidelijk wordt dat Fenner aast op de baan van Helen, bundelen alle vrouwen hun krachten om voor eens en voor altijd af te zijn van Jim Fenner.

Een gevarieerd gezelschap, gevormd door 23 vrouwelijke spelers en 3 mannelijke spelers, zetten Bad Girls: The Musical begin juni op de planken in het MIDI Theater. De artistieke en muzikale leiding was in handen van Carla de Waal en de regie en choreografie werd verzorgd door Geertje Hochstenbach.

Bad Girls: The Musical werd gespeeld op 2, 3, 4 en 5 juni 2011.

 

Bekijk de foto'sLees de recensie

 

Contact

Musicalstichting On Stage
Repetitielocatie: Monopole Tilburg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk de foto's

De afgelopen jaren heeft On Stage tal van producties gespeeld. Op onze site vind je een overzicht van deze producties met foto's en recensie!

 

Bekijk het fotoboek

Word Vriend

Draag je On Stage een warm hart toe? Lees hier hoe je Vriend van On Stage kan worden!

 

Lees meer

S5 Box